Individualni razgovori

To su osobne konzultacije.
U ugodnom okruženju, uz šalicu čaja ili kave, razgovaramo o vašim trenutnim izazovima, poteškoćama, problemima i zajedno pronalazimo najbolje puteve za rješenja.
Cijena konzultacija se umanjuje prilikom predbilježbe za pakete (3 ili 5 dolazaka).

Individualni razgovori - paket program

Susreti su jednom tjedno na Zoomu u trajanju od 60 minuta. Da bi se postigao rezultat potrebno je najmanje 5 susreta.

Što vam nudim:

  • biti bliže najboljoj verziji sebe
  • bolje upoznati sebe
  • osvijestiti programe (stare obrasce ) po kojima funkcionirate
  • naučiti kreirati ciljeve
  • naučite kako privlačiti dobro u svoj život
  • samopouzdaniji ste i sigurniji u sebe
  • prepoznati emocije i što s njima…
  • promjena je garantirana uz vašu želju za napretkom i promjenom

Cijena ovog paket programa je 1500 kuna (199,08 EUR).

Rezervirajte na vrijeme mjesto za sebe i mjesec dana radite na sebi i za sebe.
Razmislite, odlučite i učinite nešto za sebe!
Prijavu je moguće napraviti putem kontakt obrasca, na mail joyfullifebybranka@gmail.com ili na broj mobitela 095/5137775.

Metode rada:

WINGWAVE

Wingwave metoda se uspješno primjenjuje za uklanjanje blokada i strahova kroz razgradnju negativnih osjećaja vezanih za stresne događaje. Oni mogu biti vrlo stari (traume iz djetinjstva) ili se odvijaju u tom trenu (par minuta prije izlaska na pozornicu, prije utrke ili sl.). Metodu se također koristi za povećanje kreativnosti, podizanje samopouzdanja, rast motivacije, osnaživanje tima, mentalnu pripremu za vrhunsku izvedbu te je primjenjiva i na djeci.

Kako se izvodi i kako djeluje?

Wingwave koristi kombinaciju bilateralne stimulacije moždanih hemisfera u budnoj REM fazi i taktilnu metodu za brzo otpuštanje stresa i blokada, neke tehnike NLP-a kojima se identificiraju emocionalne blokade i miostatski test za potvrdu stanja i/ili učinka metode. Metoda je brza i učinkovita. Do potpunog oslobađanja potencijala pojedinca potrebno je nekoliko sesija.
Wingwave je nazvan prema krilima (wings) leptira, koji je i zaštitni znak ove metode. Naime, metaforički zamah krila jednog leptira u pravom trenutku, na pravom mjestu može promijeniti klimu na cijeloj Zemlji. Upravo tako djeluje i ova metoda. Stimulacijom obje polutke našeg mozga u pravom trenutku na pravi način dobivamo optimalnu funkciju koja omogućava „visoki let i sigurno slijetanje“.
Wingwave je znanstveno dokazana metoda koja je 2014. godine bila nominirana od strane Association for Business Psychology’s Workforce Expirience Awards u kategoriji „Excellence in Coaching or Training“ i osvojila coaching pehar. Wingwave koristi kombinaciju bilateralne stimulacije moždanih hemisfera u budnoj REM fazi i taktilnu metodu za brzo otpuštanje stresa i blokada, neke tehnike NLP-a kojima se identificiraju emocionalne blokade i miostatski test za potvrdu stanja i/ili učinka metode. Metoda je brza i učinkovita. Do potpunog oslobađanja potencijala pojedinca potrebno je nekoliko sesija.
Wingwave je nazvan prema krilima (wings) leptira, koji je i zaštitni znak ove metode. Naime, metaforički zamah krila jednog leptira u pravom trenutku, na pravom mjestu može promijeniti klimu na cijeloj Zemlji. Upravo tako djeluje i ova metoda. Stimulacijom obje polutke našeg mozga u pravom trenutku na pravi način dobivamo optimalnu funkciju koja omogućava „visoki let i sigurno slijetanje“.
Wingwave je znanstveno dokazana metoda koja je 2014. godine bila nominirana od strane Association for Business Psychology’s Workforce Expirience Awards u kategoriji „Excellence in Coaching or Training“ i osvojila coaching pehar.

NLP

NLP nudi mnogo različitih alata i tehnika primjenjivih u privatnom i u poslovnom životu, usmjeren je na komunikaciju i na odnose, na rješavanje konflikata, na razvoj vještina koje pridonose uspješnoj realizaciji ciljeva, na osobni rast i razvoj, na prihvaćanje različitosti sa svrhom realizacije svojih ciljeva, na kreiranje vlastitog uspjeha u svim područjima života.
Jednom riječju, NLP se bavi izvrsnošću.
NLP je svoje temelje pronašao u preko dvadeset psiholoških metoda od kojih je preuzeo sve ono što daje brze i učinkovite rezultate na jednostavan način. Upravo radi toga NLP je razumljiv i pristupačan za svakoga tko želi više u svom životu.

Što znači NLP?

Neuro Lingvističko Programiranje
Neuro – povezuje neurološke procese u mozgu s realnošću koju doživljavamo i pojašnjava nam način kako tumačimo svoju stvarnost. Naime, putem naših osjetila primamo naše senzorne informacije koje integriramo i kreiramo svoje ponašanje. Tako ćemo pri osjetu hladnoće obući kaput, pri osjetu dima gasiti vatru, pri velikoj buci ćemo zaštititi uši i slično.
Lingvističko – ono koje se odnosi na komunikaciju, na jezik i govor. Međutim. NLP koristi i verbalnu, ali i velikim djelom neverbalnu komunikaciju. Na neverbalnoj komunikaciji, prepoznavanju govora tijela, na mimici lica, NLP temelje se neke od komunikacijskih tehnika NLP-a.
Programiranje je u stvari reprogramiranje naših postavki. Učenjem NLP tehnika i alata mi mijenjamo način razmišljanja, svjesno reprogramiramo sami sebe kako bi ostvarili uspjeh primjenjujući nove strategije, navike i znanja. )

POSLJEDNJE OBJAVE

Newsletter

Prijavite se i dobivajte redovite obavijesti o aktualnim događanjima